vasárnap, augusztus 22, 2010

46

volt már kajamaradékos kép eddig is....kozépen az úgynevezett dobozhal (maradványai) fenn egy néhai roston tintahal, a rizsestál mint rendesen. a dobozhal (box fish) azon mazochista halfajták közé tartozik ami magatól felveszi a konzervdoboz formát. asszem ez igy nem jó. elölről.
volt már kajamaradékos kép eddig is. az eső vizszintesen verte szét az egyenletes motorzúgást a Le Van Sy úton. na meg a szivattyúk. a reneteg útfelbontás miatt már assem tudom merre vannak az ékezetes betüóö9űk. ez meglett. vagy el kell felejteni öüóőket. visszakapcsolok, ez kiesett, a masikat nem is nezem meg most, mar regen nem is neztem... vagy csak magamat alltatom ezzel. sikerult belenyulnom a szemembe a vietnami kremes kezemmel. a mentolos fahej valszeg erre nem jo ugy latszik, pont. 12:21
az etterem tele van kepernyokkel. megszamoltam, nyolc. nyolcat latok, ebbol ketton csak reklam megy. ebbol van meg eldugva valahol, de minden sarokra nem latok ra innen. benn van egy nagyobb vaszon is, arra is vetitenek egy filmet. mindegyiken mas film fut, mindenfele fajta. mi kinn ulunk a teraszon. a mosdo fele menet belatni a studioszobaba, ami egy eleg komoly kis multi media hely, mindenfele konzolokkal, csavaros, gombos kutyukkel, ilyesmik. delben rendszerint verengzos filmek mennek, nem tudom mifele koncepcionalis dontes szerint.... van kosztumos, jovobe, multba, jelenbe utazo, akcio, eroszak (legnyilvanvalobb a feldarabolos, megkinzos, vagy a kardosharcoskaszabolos filmek) ezekbol dol a ver meg a legnagyobb kivetiton is. finoman illeszkedik a helyi etkezesi szokasokhoz asszem. az etkezes amugy is egy kozossegi elmeny es mint olyan, nem valogat eszkozokben. tegnap este a pincer kihozott a szomszed asztalhoz egy osszekotozott szaju kameleont. szep nagy peldany, a szaja hegyen csungo cernamasnitol a farka vegeig vagy hetven centis lehetett, szep zold. itt a hullok elfogyasztasanak ritualis modja, hogy a lecsapolt vert elotte megisszak tisztan, vagy Hanoi vodkaba kavarva. a rizsbol keszult szesz amugy is hatareset mint emberi fogyasztasra alkalmas elemiszeripari mellektermek. ezek a kis veres froccsok nem hoztak meg a kedvem.... (neha egy ket mesefilm is belekerul a repertoarba).
kedvenc kepem, amikor a regimentnyi hosztessz (itt a pincereken kivul, van olyan hogy hosztessz is es nekunk kijutott a teraszon egy teraszmenedzser is) mogott a kivetiton epp a halatusajat vivja egy felig kivegzet, agyonlott, megcsonkitott, emberi alak es a holgyek, akik meglehetosen szemrevaloak mosolyogva kinaljak hellyel a frissen erkezo vendegeket.
ebed utan szieszta. itt is, a fonott szekeben hatra, oldalra dolve a szakado esotol a terszra szegezve; allitolag nem tart tovabb mint otven perc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése